Bases tècniques

TECNOLOGIA PATENTADA
Els nostres condicionadors de triple efecte són els únics al mercat capaços de garantir l'eliminació total de l'aigua existent en els conductes de vapor.
Avantatges d'eliminar tota l'aigua
✓ Major transferència tèrmica
✓ Augment productiu
✓ Reducció dels temps de treball
✓ Major estalvi energètic

Vapor de títol 1 a baixa velocitat

Bona granulació i cocció de la farina

Formació d'un pèl·let rígid i compacte

Augment de la producció

Per què és tan important un vapor de Títol 1 a baixa velocitat?


A menor proporció d'aigua present al vapor, major és la transferència tèrmica.La nostra tecnologia, A l'ésser capaç d'eliminar tota l'aigua existent en el vapor, garanteix la màxima transferència tèrmica.

El nostre sistema assegura una velocitat d'entrada a la cambra mescladora d'entre 7 i 12 m / s, Aconseguint així que el vapor s'acomodi a totes les cavitats de la càmera transferint tot el seu poder calorífica la barreja, facilitant el seu pas per la matriu.
QUÈ ACONSEGUIM AMB AIXÒ?
✓ Portar la farina emulsionada i pre-cuita fins a la matriu
Elevar la temperatura de granulació
Homogenetización de la humitat de la farina
Reducció dels odiosos "pegats" de farina que ocasionen les clavades de màquina
Share by: